On pots trobar-nos

Mail: espaidona@dosrius.cat

Instagram: @espaidonadosrius

Twitter: @espaidonadosriu 

Facebook: Espai Dona Dosrius

Pots demanar cita pràvia a través del següent formulari

Àrea d'Igualtat

L’Àrea d’Igualtat es troba ubicada  a la regidoria de Serveis Socials, que té com a objectiu promoure l’autonomia i el benestar social de les persones que es troben en situació de dificultats socials.

L’Àrea d’Igualtat  treballa per a què totes les persones sense distinció de gènere gaudim plenament dels nostres drets. Porta a terme projectes destinats a erradicar la desigualtat social i econòmica entre dones i homes,  i l’assoliment d’una igualtat real entre dones i homes mitjançant el desenvolupament de polítiques que permetin remoure aquells obstacles que ho impedeixen.

A més, s'encarrega de coordinar la incorporació de la perspectiva de gènere a les polítiques municipals i treballa per la prevenció de les violències masclistes i la LGTBIfòbia, i per contribuir a construir noves pautes de relació, basades en el respecte i l'equitat.

Cal esmentar que El Ple Municipal de l'Ajuntament de Dosrius celebrat al 27 de febrer de 2020 va  aprovat per unanimitat  declarar Dosrius municipi  feminista i es va comprometre  a  treballant per l'avenç de la societat cap a la igualtat de gènere, rebutjant qualsevol retrocés en drets i llibertats per a les dones.

Notícies relacionades
Enllaços d'interès

-Consulta la normativa aquí

-Institut català de les dones