Violències masclistes

Les violències masclistes són una greu vulneració dels drets de les dones, adolescents i infants. Es defineixen com les diferents formes de violència que s’exerceix encontra les dones, com a manifestació de la discriminació i de la situació de desigualtat que en el marc d’un sistema de relacions de poder dels homes sobre les dones i que, produïda per mitjans físics, econòmics o psicològics, provoca un dany o un patiment físic, sexual o psicològic, tant si es produeix en l’àmbit públic com privat.

Si et trobes en una situació de violència masclista, posa’t en contacte amb l’Espai de Dona, al carrer  Bellonc 3 baixos, i des d’allà et donarem tot el suport i orientació necessària en matèria legal, psicològica i penal.

Consulta aquí la guia d’ajuts dirigits a dones que han patit o pateixen una situació de violència.

Abordatge integral de la violència masclista al municipi de Dosrius

L'Ajuntament de Dosrius  a través de l’àrea d’igualtat i l’Espai dona Dosrius  vol donar resposta a qualsevol manifestació de violència masclista des d'una perspectiva integral que tingui en compte l'atenció i la recuperació a les dones i als seus fills,  però també des les accions de prevenció i de sensibilització.

Fes clic aquí per veure el Protocol local per l'abordatge de la violència masclista

Dia commemoratiu

25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.