Dosrius se suma al Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGTBIQ+ amb la pintada d’un banc amb els colors de la bandera irisada

Divendres, 2 de juliol de 2021 a les 08:00

Al llarg dels darrers dies s’han dut a terme al municipi i a nivell comarcal diferents actes lúdics i reivindicatius amb motiu de la diada.

El passat dimarts 29 de juny un grup de joves de Dosrius van pintar un dels bancs del carrer de l’1 d’Octubre, a la zona d’equipaments esportius i centres educatius, amb els colors de la bandera irisada amb l’objectiu de visibilitzar el compromís del municipi amb el col·lectiu LGTBIQ+.

Aquesta acció s’emmarcava en els actes de commemoració del Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGTBIQ+, una jornada dedicada a normalitzar i donar visibilitat a la diversitat sexual i afectiva; impulsar valors d’igualtat i respecte; i reivindicar el dret de tota persona a ser, sentir i estimar com vulgui, sense ser discriminada per la seva orientació sexual o la seva identitat de gènere.

No ha estat, però, l’única iniciativa que s’ha dut a terme a la vila i al conjunt de la comarca. I és que al llarg dels darrers dies s’han celebrat diferents propostes de caràcter lúdic i reivindicatiu; com ara, una taula rodona telemàtica sobre la transició en menors; la hissada de la bandera de l’orgull a la façana del consistori; la sessió “Parlem de LGTBIQ+” del taller de ràdio “L’hora sàvia”; o el concurs de relats per la diversitat sexual i de gènere.

Darrera actualització: 01.07.2021 | 13:09