Commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones a Dosrius

Dilluns, 27 de novembre de 2023 a les 00:00


L’Ajuntament de Dosrius i l'Associació de Dones de Dosrius va organitzar dissabte diverses activitats per reivindicar l’abolició de la violència de gènere.

Coincidint amb el 25 de novembre, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, l’Ajuntament de Dosrius i l'Associació de Dones de Dosrius van organitzar una jornada reivindicativa amb l’objectiu de posar de manifest l’existència de les violències masclistes i reclamar la seva abolició.

La jornada va comptar amb la il·luminació de la façana del consistori de color lila com a mostra de respecte a les víctimes de violència masclista, un taller per pintar sabates vermelles com a símbol del dolor de les dones assassinades per aquesta xacra social, i finalment una lectura del manifest oficial, amb un minut de silenci i l’encesa d’espelmes en record de les víctimes.

Les activitats del 25N s’allargaran durant els mesos de novembre i desembre, amb propostes que s’estendran per les xarxes socials i els centres educatius del municipi. A més, l’Ajuntament es troba enmig de la redacció de diversos plans que preveuen millorar aspectes com la igualtat i la discriminació per raons de gènere, com el Pla de Coeducació, el Pla Local d’Igualtat o el nou Protocol d’assetjament sexual i per raó de gènere.

Podeu recuperar la lectura del manifest aquí.

 

Darrera actualització: 30.11.2023 | 18:04

Imatges