Dosrius, amb el Dia Internacional de les Dones

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 08:00

Enguany se celebraran al municipi activitats coeducatives i espectacles musicals als centres educatius, així com una sessió especial del taller de ràdio “L’hora sàvia”.

El 8 de març se celebrarà el Dia Internacional de les Dones. Una diada que enguany posa l’accent en com la pandèmia de la Covid-19 ha posat de relleu les greus discriminacions que encara s’exerceixen sobre les dones, i que aposta per a seguir lluitant perquè aquesta crisi no suposi un pas enrere en cap dels avenços socials que s’han assolit els darrers anys.

Un propòsit plenament compartit per l’Ajuntament de Dosrius, que aquest 2021 se suma de nou al 8M i fa una crida a tots els veïns i veïnes a fer extensiu arreu el missatge del Dia Internacional de les Dones. Així, entre les propostes que es duran a terme al municipi hi ha:

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius i regidora d’Igualtat, explica que “aquest 8M és una nova oportunitat per a seguir implicant tota la població i les administracions en una lluita pels drets de les dones que és compartida i que en moments de màxima complexitat com els que vivim requereix més que mai de totes les veus, accions i fets possibles”.

A través del següent enllaç podreu llegir el manifest institucional del 8M de l’Ajuntament de Dosrius i el manifest institucional del 8M de la Diputació de Barcelona.

Coneixes l’Espai Dona de Dosrius?

L’Espai Dona ofereix una sèrie de serveis, projectes i accions promoguts des de l’Ajuntament de Dosrius i  adreçades a totes les dones del municipi.   

Amb les activitats programades té la finalitat de donar resposta a les diferents demandes d’informació, assessorament i atenció de moltes dones del municipi,  potenciar els processos d’autonomia de les dones, lluitar per pal·liar les situacions de desigualtat de gènere i el que és més important, desenvolupar les accions recollides al Pla d’Igualtat local. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç o visitar els perfils de l’Espai Dona a Facebook, Twitter i Instagram.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 00:38