Dosrius, amb el Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGTBIQ+

Dilluns, 28 de juny de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament organitzarà al llarg de les pròximes setmanes diferents actes lúdics i reivindicatius per a commemorar la diada.

L’Ajuntament de Dosrius, a través de l’Àrea d’Igualtat i l’Espai Dona, vol normalitzar i donar visibilitat a la diversitat sexual i afectiva; impulsar valors d’igualtat i respecte; i reivindicar el dret de tota persona a ser, sentir i estimar com vulgui, sense ser discriminada per la seva orientació sexual o la seva identitat de gènere.

Per tot plegat, el consistori se sumarà aquest pròxim 28 de juny a la commemoració del Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGTBIQ+. I ho farà amb la posada en marxa de diferents accions de sensibilització i col·laborant en iniciatives adreçades a tota la població de la comarca del Maresme; amb l’objectiu de treballar conjuntament per aconseguir la igualtat i la diversitat afectiva-sexual.

L’Ajuntament, a més, fa una crida als veïns i veïnes a sumar-se a la celebració de la jornada a través de les xarxes socials mitjançant l’etiqueta #dosriusorgullós.

Dilluns, 21 de juny

Taula rodona sobre la transició en menors. Sessió telemàtica (18 h). Informació i inscripcions a www.ccmaresme.cat/taula-rodona-sobre-la-transicio-en-menors/.

Aquesta taula pretén informar del procés de transició a les famílies i als agents que treballen amb menors. S’abordaran des de diferents perspectives què suposa aquest procés, quines opcions de trànsit hi ha i quins serveis de suport hi ha disponibles. 

Dilluns, 28 de juny

L’amor no fa mal, l’odi Sí! L’Ajuntament pintarà un banc amb orgull amb l’objectiu de fer visible el compromís amb el col·lectiu LGTBIQ+ per a igualtat i la diversitat afectiva-sexual.

Del 28 de juny al 18 de juliol

El meu balcÓ és el meu orgull. L’Ajuntament farà visible el seu compromís amb el col·lectiu LGTBIQ+ per al’ igualtat i la diversitat afectiva-sexual penjant la bandera de l’orgull a la façana del consistori. A més, el 28 de juny es convida els veïns i veïnes penjar a casa la bandera de l’orgull.

TALLER DE RÀDIO l’hora sàvia: “parlem de LGTBIQ+”

Ja disponible a través del web www.dosriusradio.cat/2021/06/l-hora-savia-parlem-de-lgtbiq-07062021.html

Fins al 30 de juny

Concurs de relats per la diversitat sexual i de gènere. Informació i bases a www.ccmaresme.cat/orgullmaresme-2021/.

El Consell Comarcal del Maresme estrena aquest any un nou concurs literari de relats curts centrat en la diversitat sexual i de gènere. Les obres s’han de presentar abans del 30 de juny.

 

Darrera actualització: 28.06.2021 | 10:02