La Policia Local participa en una formació sobre violències sexuals

Dijous, 1 de desembre de 2022 a les 11:00

El taller s’emmarcava en el desplegament del Protocol local d’actuació davant les violències sexuals en espais públics i d’oci.

El passat 29 de novembre els agents de la Policia Local de Dosrius van participar a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’una formació emmarcada en el desplegament al municipi del Protocol local d’actuació davant les violències sexuals en espais públics i d’oci, aprovat pel Ple municipal el passat mes de desembre de 2021. I tot, amb l’objectiu i el compromís de seguir treballant per un poble lliure de violències sexuals i vetllar per uns espais públics  lliures i segurs.

La formació va estar impartida per les professionals Marta Cremades i Pau Zabala, de l’entitat Noctàmbules; i estava impulsada per la Regidoria d’Igualtat del consistori.

L’objectiu de la sessió era donar continuïtat a la formació continua dels cossos de seguretat i poder millorar, així, la seva intervenció davant qualsevol situació de violència sexuals o masclista; i donar eines a la Policia Local sobre com abordar i treballar, en primer lloc, amb les víctimes de violències sexuals o masclistes, i en segon terme, amb els agressors. 
 
 

Darrera actualització: 01.12.2022 | 10:17