Impostos

Gestió dels vostres impostos

Aquí podreu realitzar fàcilment i en qualsevol moment les vostres consultes i tràmits sobre els tributs i altres ingressos que l'Ajuntament té delegats a l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.

Per internet

L'Oficina de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona té delegades les funcions de gestió i de cobrament dels principals tributs municipals.

Cita prèvia

Des de l’1 de març de 2019 l’Organisme de Gestió Tributaria (ORGT) de la Diputació de Barcelona ha posat en marxa el nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines.

Així, a l’oficina de l’ORGT d’Argentona –oficina de referència pels veïns i veïnes de Dosrius- es pot sol·licitar cita prèvia per a la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents dels municipis i altres ens públics que han delegat les funcions de gestió i/o recaptació dels seus ingressos públics a la Diputació de Barcelona; entre ells, Dosrius. La sol·licitud prèvia es pot realitzar a través del web orgt.cat/cites o trucant al telèfon 932 029 802.

Així, només s'atenen sense cita prèvia tràmits com el registre ORGT, domiciliacions, documents per pagar, justificants de pagament o embargaments. Mentrestant, molts tràmits ja es poden realitzar a través del web de l'ORGT; entre ells, descàrrega d'impresos, tràmits i pagaments, identificar el conductor d'una multa, pagar amb l'avís de pagament, pagar tributs sense l'avís de pagament, pagar multes sense l'avís de pagament, presentar una instància o domiciliar.

Passatge General Moragues, 2
08310 ARGENTONA
T: 932 029 802
Horari: de 8.30 a 14 h

 

Aquests són els impostos més habituals que podeu tramitar des d'aquí

Darrera actualització: 23.04.2021 | 18:53
Darrera actualització: 23.04.2021 | 18:53