El Ple

El ple municipal: convocatòries, resums, retransmissió i actes

El ple municipal acull les funcions de tipus constitutiu, de planificació, reglamentació i fiscalització de la funció executiva. Les sessions del Ple de l'Ajuntament se celebren ordinàriament el darrer dijous dels mesos parells, tret de l'agost, que es pot avançar o posposar, a les 09:30 hores a la sala de Plens de l'Ajuntament. Les sessions plenàries són retransmeses en directe pel canal Youtube de l'Ajuntament. Les actes del Ple municipal s'actualitzen un cop han estat aprovades pel mateix Ple.


Sessions

Any 2024          Any 2023          Any 2022          

Any 2021          Any 2020          Any 2019 

 


 

Notícies

Les notícies sobre el desenvolupament de les sessions plenàries municipal les podeu trobar en aquest apartat de la web municipal així com a la secció de notícies, filtrant per la categoria "Ple": https://www.dosrius.cat/actualitat/noticies/:


Streaming i vídeo-actes de les sessions de Ple municipal

El consistori incorpora les àudio-vídeo actes als seus plenaris, i pot emetre en directe les sessions a través del seu canal oficial a YouTube.

Totes les sessions emeses en directe queden enregistrades i es poden recuperar, posteriorment, a través del portal web videoactes.dosrius.cat; on els veïns i veïnes poden consultar tots els detalls del ple municipal: el vídeo i l’àudio de la sessió, l’ordre del dia o els resultats de les votacions.

 


Delegació de funcions del Ple a la Junta de Govern Local

(anunci delegació competències del Ple a la JGL)

 


Membres i ubicació dels electes a la sala de Plens municipals

Ubicació dels regidors/res en aquest enllaç.

Darrera actualització: 13.02.2024 | 10:43