Els Localets tornaran el mes de setembre amb un ampli programa d’activitats per al darrer trimestre de l’any

Dijous, 1 de juliol de 2021 a les 13:00

Les inscripcions s’hauran de formalitzar del 5 al 19 de juliol a l’OAC de l’Ajuntament.

La Regidoria de Gent Gran i Serveis Socials de l’Ajuntament ja ha començat a treballar en el programa d’activitats d’Els Localets per al darrer trimestre de l’any, un cop acabat l’estiu. Així, a partir del mes de setembre es duran a terme diferents propostes culturals, lúdiques i esportives dirigides a tota la població i que són de caràcter gratuït.

Entre les activitats hi ha propostes novedoses i tallers que s’havien deixat de prestar durant la pandèmia i que ara es reprendran de nou. Tota la informació sobre les activitats i el calendari es pot consultar a través d’aquest enllaç; i les inscripcions per a participar en les diferents activitats s’hauran de formalitzar del 5 al 19 de juliol a l’OAC de l’Ajuntament, entregant el formulari que us podeu descarregar en aquest enllaç.

Així entre les propostes que se celebraran hi ha taitxí, gimnàs, dibuix i pintura, coaching cognitiu, exercicis de memòria, arts escèniques, balls en línia, xerrades de salut i benestar personal i noves sessions del taller de ràdio “L’hora sàvia”.

Darrera actualització: 01.07.2021 | 19:23