Inscripció a les activitats dels LOCALETS temporada 21-22

Un any més, des dels Localets s'impulsa una nova temporada d'activitats al llarg del curs per tal de fomentar la participació i l'activitat de la gent del municipi.

Per tal de poder apuntar-se a les activitats és necessari omplir el formulari que trobareu al lateral i presentar-lo a les oficines de registre de l'Ajuntament del  5 al 19 de juliol, ambdós inclosos. 

 

Us deixem un resum de les diverses activitats que es duran a terme perquè escolliu la que més us agradi. 

  • GIMNÀS: Activitat física que es caracteritza per la combinació d’exercicis individuals o en grup, amb els que es fan treballar les diferents parts del cos. Es poden fer amb material tal com pilotes, aros, pals, peses, etc... Cadascú, treballarà amb la intensitat adient a les seves capacitats, ja que la finalitat és aconseguir estar en forma sense forçar el cos.

 

  • COACHING COGNITIU: Dirigit a desenvolupar habilitats que afavoreixin l’aprenentatge, el foment d’habilitat i el manteniment de les capacitats mentals. Es realitzen jocs divertits i participatius per exercitar la memòria, així com problemes i exercicis amb jocs de números i paraules.

 

  • DIBUIX I PINTURA: Es treballen tècniques bàsiques del dibuix sobre paper i llapis, per poder  aprendre a veure els objectes, a observar les llums i les perspectives, a compondre el que es vulgui i  a jugar amb els elements. Tot això després es podrà traslladar a la tècnica de pintura a l’oli. Durant les classes, es valoren i expliquen els treballs que tots els alumnes van realitzant, perquè s’entenguin totes les característiques del que es treballa.

 

  • ARTS ESCÈNIQUES: Dirigit a totes les persones que vulguin descobrir el seu vesant més artístic, mitjançant la música, el ball, la interpretació la parodia i l’humor. Es practiquen cançons amb petites coreografies, es relaten poemes, i també es fan petits esquetxos en clau d’humor. Es treballen tècniques per aprendre a escalfar la veu, projectar-la i també tècniques d’expressió corporal, per la qual cosa es fa algun exercici per tenir consciència del propi cos.

 

  • BALLS EN LÍNIA: Són balls en els que es fan coreografies senzilles en agrupacions de files alineades, amb música de diferents estils com tango, mambo, pas doble, etc... La particularitat, es que si no tens parella i t’agrada ballar ho pots fer en companyia de la resta de participants.

 

  • TALLER DE RÀDIO: Es parlarà de diversos temes d’actualitat o d’interès general i es podran compartir vivències i experiències. L’activitat comptarà amb convidats especials; amb el suport de Jordi Cros, que ajudarà a moderar els programes; i amb la col·laboració de l’Institut Els Roures. A les sessions hi pot participar qualsevol persona -joves i adults- que tingui interès en el tema proposat.

 

  • XERRADES DE SALUT I BENESTAR: S’impartiran xerrades sobre la salut i benestar personal, d’interès general per a tothom i seran impartides per metges jubilats.

 

  • TAI-TXI: Exercicis que es realitzen lentament i de forma suau, i que ofereix beneficis tant a nivell corporal com mental, perquè inclou una part de meditació.

 

Finalment, us deixem els horaris de cada activitat durant el curs 21-22. Feu clic aquí per descarregar-los.

Darrera actualització: 01.07.2021 | 19:09