El taller de ràdio “L’hora sàvia” celebra una edició especial amb motiu del 8M

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 00:00

A aquesta proposta s’hi ha sumat al llarg dels darrers dies diferents iniciatives al municipi per a commemorar el Dia Internacional de les Dones.

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius ha acollit aquest dilluns 8 de març una edició especial del taller radiofònic “L’hora sàvia”, que en aquesta ocasió ha estat dedicat íntegrament al Dia Internacional de les Dones.

A la sessió, dirigida per Jordi Cros, hi han pres part l’alcaldessa de Dosrius, Sílvia Garrido; tres alumnes de l’Institut Els Roures; un representant de la Policia Local; i dues dones que participen en el projecte d’Els Localets. El taller d’aquest 8M el podeu recuperar íntegrament a través del següent enllaç, i ha comptat amb una molt bona valoració per part de tots els assistents.

Cal recordar que aquesta proposta s’emmarca en el programa d’activitats del Dia Internacional de les Dones d’aquest 2021, que va arrencar a finals de la setmana passada amb diferents iniciatives coeducatives als centres escolars.

Què és “L’hora sàvia”?

L’Ajuntament de Dosrius -a través de la Regidoria de Serveis Socials i Gent Gran- ha impulsat aquest 2021 una nova iniciativa lúdica i intergeneracional oberta a tots els veïns i veïnes. Es tracta del taller de ràdio “L’hora sàvia”, que es duu a terme de la mà de 2rius Ràdio.

El taller consta d’un total de tres sessions mensuals d’una hora de durada cadascuna, en les quals es parla de diversos temes d’actualitat o d’interès general i es poden compartir vivències i experiències. L’activitat compta amb convidats especials; amb el suport de Jordi Cros, que ajuda a moderar els programes; i amb la col·laboració de l’Institut Els Roures.

A les sessions hi pot participar qualsevol persona -joves i adults- que tingui interès en el tema proposat, el qual es fa saber una setmana abans a través de les xarxes socials d’Els Localets. A més, durant els tallers es respecten totes les mesures i restriccions vigents per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. En aquest sentit, en cada sessió només hi prenen part un màxim de sis assistents amb distància de seguretat; i després de cada taller es desinfecta l’espai.

Per a participar del taller de ràdio “L’hora sàvia” cal inscriure’s prèviament trucant als telèfons 667 599 556 o 673 002 613.

 

Darrera actualització: 08.03.2021 | 13:39