Els itineraris pel pou de glaç, el Dolmen de Ca l’Arenas i el santuari del Corredor ja es poden consultar al web i a l’App de Natura Local

Dijous, 28 de desembre de 2017 a les 20:49

A través d’aquesta plataforma gratuïta, els usuaris poden consultar informació detallada de Dosrius, els principals punts d’interès local, rutes per l’entorn natural, visites recomanades pel municipi o un llistat d’establiments de restauració i llocs on pernoctar.

L’Ajuntament de Dosrius ha signat un contracte amb Natura Local, S.L. per a la implementació dels itineraris pel pou de glaç de Canyamars, el Dolmen de Ca l’Arenas i el santuari del Corredor al web i a l’App d’aquesta plataforma digital, que té com a objectiu promocionar el patrimoni local dels municipis catalans.

El contracte aprovat per la Junta de Govern Local ascendeix fins als 2.000€ (IVA inclòs) i compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per valor de 1.000€ en el marc del projecte ‘Accions innovadores per a la creació i millora de productes turístics’.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, emmarca aquesta actuació en la voluntat de l’equip de govern de “consolidar Dosrius com un destí de turisme rural, familiar i sostenible de referència a la comarca” i “seguir apostant per fer-nos presents en nous canals que ens permetin donar un salt qualitatiu i quantitatiu quant a promoció del nostre municipi i amb els quals fer arribar tots els nostres actius naturals, culturals i patrimonials únics”.

Així, a través del portal web www.naturalocal.net i de l’App per a mòbils (iOS i Android) i tauletes, ja es poden consultar de forma detallada les característiques dels itineraris pel pou de glaç, el Dolmen de Ca l’Arenas i el santuari del Corredor (longitud, durada, tipologia, dificultat, valoració dels usuaris, descripció de les rutes...); informació sobre el municipi de Dosrius; els principals punts d’interès local; una galeria fotogràfica; establiments de restauració; llocs on poder pernoctar; els principals serveis que s’ofereixen; i els destins culturals més rellevants del municipi.

Un cop implementats els nous itineraris, l’objectiu de l’Ajuntament és seguir ampliant l’oferta de rutes, així com la informació dels llocs d’interès i dels serveis que presenta el municipi.

Darrera actualització: 28.12.2017 | 20:55