Els formularis de contacte del web municipal ja es troben plenament operatius

Dimecres, 17 de gener de 2018 a les 00:00

Des de l’entrada en funcionament del nou web municipal www.dosrius.cat, l’Ajuntament està duent a terme una revisió sistemàtica dels continguts i del funcionament de la plataforma amb l’objectiu de detectar i resoldre possibles errades i/o incidències tècniques.

L’Ajuntament de Dosrius informa els veïns i veïnes que els formularis web genèrics i per poder contactar amb l’àrea d’alcaldia ja es troben plenament operatius un cop ha quedat resolt l’error tècnic que impedia al llarg de les darreres setmanes la correcta recepció de les comunicacions que la ciutadania duia a terme a través d’aquest canal d’informació i comunicació directa habilitat al web municipal www.dosrius.cat.

En aquest sentit, el consistori agraeix la col·laboració ciutadana en la detecció i comunicació de la incidència i demana disculpes per les molèsties i greuges que aquest contratemps hagi pogut provocar.

Canals de comunicació amb el ciutadà en línia

L’Ajuntament de Dosrius posa a disposició de tots els veïns i veïnes tres vies de comunicació directa amb l’Ajuntament per tal que la ciutadania pugui solucionar tràmits, requerir informació o expressar queixes o suggeriments de forma no presencial:

                . Instància genèrica

                . Contacta amb l'Alcalde (web)

                . Formulari de contacte (web)

                . DosriusAPP

Darrera actualització: 18.01.2018 | 11:37