El Bosc Vertical de Dosrius s’estrena com a nou Punt d’Informació Turística

Dijous, 28 de desembre de 2017 a les 20:56

El parc d’aventura i la reserva Rukimon-Rucs del Corredor són els dos espais acreditats al municipi pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme com a Punts d’Informació Turística (PIT’s).

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va lliurar el passat 20 de desembre les plaques i dispensadors a 60 empreses i entitats del Maresme que ja són Punts d’Informació Turística (PIT’s). Aquests distintius -emmarcats en el programa impulsat per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu que les comarques de la demarcació puguin oferir un servei d'atenció més complet al visitant- reconeixen la bona feina feta pels establiments maresmencs quant a atenció i tracte dels visitants i turistes. L’acte de lliurament dels reconeixements va tenir lloc a la Casa Coll i Regàs de Mataró.

Rukimon-Rucs del Corredor i El Bosc Vertical, PIT’s a Dosrius

En el cas de Dosrius, el municipi compta amb un total de dos Punts d’Informació Turística (PIT’s): Rukimon-Rucs del Corredor i El Bosc Vertical. En el cas de la reserva animal, Rukimon renova la seva acreditació com a PIT; mentre que el parc d’aventura El Bosc Vertical estrena enguany aquest distintiu.

Així, en aquests dos espais s’ofereix atenció completa als clients i als visitants; informació del municipi, de les visites d’interès i del patrimoni local; o assessorament de les diferents activitats que es duen a terme de Dosrius.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, assegura que aquests distintius “són un reconeixement merescut a la tasca ingent i de qualitat que duen a terme les nostres entitats per oferir propostes d’oci de primer nivell i ajudar a difondre els actius del municipi arreu del país”. En aquesta línia, Bosch posa en valor la col·laboració público-privada existent a Dosrius que ha permès “consolidar un model turístic de qualitat i oferir als visitants que arriben al municipi per gaudir dels nostres atractius una atenció òptima”.

El Programa Punts d’Informació Turística de la Diputació de Barcelona és un projecte destinat a entitats públiques i equipaments i serveis turístics privats perquè aquests, al marge de la seva activitat habitual, ofereixin els serveis d’informació, difusió i atenció turística, i disposin de les eines per informar, orientar i acompanyar el visitant durant la seva estada. Aquest 2017 ha estat el segon any que el Maresme participa en aquest projecte. 

 

.

 

Darrera actualització: 28.12.2017 | 20:58