Obert el termini per sol·licitar les beques de menjador escolar per al curs 2018-2019

Divendres, 18 de maig de 2018 a les 00:00

Les sol·licituds es podran presentar del 28 de maig al 22 de juny a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.

El Consell Comarcal del Maresme ha aprovat la convocatòria per a la concessió d’ajuts individuals de menjador escolar per necessitats socioeconòmiques i/o geogràfiques per al curs 2018-2019. La prestació té com a objectiu ajudar a l’escolarització dels nens i nenes de la comarca que cursin educació infantil de segon cicle, primària i/o secundària obligatòria i als quals no els hi correspon la gratuïtat del servei de menjador escolar.

El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà dilluns 28 de maig i es mantindrà actiu fins al divendres 22 de juny. Així, totes aquelles que es presentin fora de termini no podran ser admeses.

Les sol·licituds d’ajuts s’hauran de presentar a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Dosrius entregant la documentació necessària i els impresos corresponents degudament emplenats.  Les bases de la convocatòria es poden consultar a través del següent enllaç. Per qualsevol dubte i/o aclariment, podeu trucar al telèfon 93 791 80 14 (Ext. 4), de dilluns a divendres de 08:30 h. a 14:30 h.

Els ajuts van destinats a totes aquelles famílies empadronades al municipi que tinguin infants escolaritzats als nivells d’educació infantil, primària i ESO, que compleixin els requisits marcats a les bases reguladors de la convocatòria i que no hagin sol·licitat els mateixos ajuts a d’altres administracions públiques.

Darrera actualització: 15.06.2018 | 10:16