Ajuts al pagament al lloguer per a persones més grans de 65 anys

Dijous, 3 de març de 2022 a les 11:00

Totes aquelles persones que necessitin suport  a l’hora de fer el tràmit poden adreçar-se a la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament, demanant cita al telèfon 93 791 80 14  o enviant un correu electrònic a l’adreça serveissocials@dosrius.cat.

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya, del Departament de Drets Socials, ha obert la convocatòria d'ajuts per al pagament del lloguer per a persones de 65 anys o més per aquest any 2022. El termini de presentació de sol·licituds està obert des del 25 de febrer i fins al 29 d'abril (ambdós inclosos) i aquestes es poden presentar a través de diferents vies: 

  • Al web de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. Per a fer el tràmit és necessari l'idCAT.
  • Presentant una instància genèrica al portal de tràmits del web del Consell Comarcal del Maresme. Per a fer el tràmit és necessari l'idCAT.
  • Emplenant el formulari telemàtic que hi ha disponible al web del Consell Comarcal del Maresme. En aquest cas no serà necessari l'idCAT, però caldrà que el ciutadà hagi emplenat i escanejat prèviament tota la documentació que vol adjuntar. 
  • Les oficines de correus ofereixen la possibilitat de registrar, digitalitzar i enviar documents a les administracions públiques. Aquest servei té un cost i està subjecte a l’aplicació de les tarifes corresponents. En aquest cas, serà important que el ciutadà demani que la sol·licitud i la documentació s’enviï al Consell Comarcal del Maresme.  
  • En casos excepcionals també es podrà realitzar presencialment a l'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Maresme, i sempre amb cita prèvia. Aquesta possibilitat s'oferirà a aquelles persones no tenen cap altra forma de presentar l'ajut.

Totes aquelles persones que necessitin suport  a l’hora de fer el tràmit poden adreçar-se a la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Dosrius, demanant cita al telèfon 93 791 80 14  o enviant un correu electrònic a l’adreça serveissocials@dosrius.cat. 

Els requisits de la convocatòria i tota la informació sobre els ajuts la trobareu al web del Consell Comarcal del Maresme i al web de l'Agència de l'Habitatge
 

Darrera actualització: 03.03.2022 | 08:47