Escola Bressol La Caseta del Bosc de Can Martorell

Llar d'infants de primer cicle d'educació infantil (0-3 anys)

L’Escola Bressol La Caseta del Bosc de Can Martorell de Dosrius va iniciar a l’any 2009. Partim de dos eixos fonamentals: la relació amb les famílies i la relació amb el poble.

Tot l’equip educatiu fa que els infants se sentin acollits, estimats i segurs emocionalment. Valorem el joc, l’experimentació i la manipulació, mètode d’aprenentatge que permet als infants arribar al coneixement de les seves pròpies experiències i vivències dins d’un ambient motivador on facilita el desenvolupament harmònic. Totes les situacions de la vida quotidiana són moments d’aprenentatge, respectant el ritme de cada infant i afavorint la seva autonomia.

L’escola té un hort-jardí, com una activitat més d’experimentació i exploració, comptant també amb el suport d’algunes famílies. Totes les aules de l’escola disposen d’un espai de joc on l’infant té al seu abast materials d’estimulació, jocs d’imitació al joc simbòlic, exploració sensorial i l’estimulació als seus moviments amb elements on facilitin els seus desplaçaments.

S’estimula els diferents llenguatges, juntament amb la biblioteca, titelles i capsetes musicals i disposem d’un racó dels tresors trobats de les sortides realitzades del nostre entorn proper què és la natura.

Per altra banda, hi ha l’espai per als àpats, descansar i cobrir les necessitats higièniques.

És una escola oberta a l’exterior que treballa amb altres institucions, serveis i entitats de caràcter educatiu, cultural, social i sanitari.

 

Segueix-nos al nostre instagram!

 @ebm.casetadelbosc

Camí de Can Martorell s/n - 08319 Dosrius - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 937919364
Adreça electrònica: ebm.casetadelbosc@peretarres.org
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.02.2022 | 08:00