Alcaldia

Benvinguda de l'alcaldessa

Benvinguts i benvingudes al web de l’Ajuntament de Dosrius!

Des del consistori us volem donar la més cordial benvinguda a aquest nou espai del que ara en formeu part.

Us animo a navegar pel web www.dosrius.cat i a que ens feu arribar els vostres suggeriments.

Els canvis tecnològics han creat un nou escenari de la comunicació i això ens ha permès als ajuntaments obrir nous canals de comunicació per tal d’arribar al ciutadà a qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Amb tota la responsabilitat i compromís que suposa dirigir aquest consistori, esperem que aquesta eina us faciliti tota la informació necessària del municipi i dels seus serveis. En definitiva, que us permeti una aproximació ferma a aquesta, que és casa vostra.

A la vostra disposició,

Sílvia Garrido Galera
Alcaldessa de Dosrius


Segueix l’alcaldessa Sílvia Garrido Galera a Facebook, Twitter i Instagram.

  • No s'han trobat resultats.

Contacta amb l'Alcaldessa

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina. L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 30.04.2021 | 18:29
Darrera actualització: 30.04.2021 | 18:29