L’Ajuntament de Dosrius impulsa una App mòbil per a la ciutadania

Dimecres, 17 de novembre de 2021 a les 08:00

Ja es pot descarregar a Play Store i Apple Store de forma gratuïta. Inclou notícies, l’agenda municipal, contactes d’interès i facilita la comunicació d’incidències, entre d’altres.

 

L’Ajuntament de Dosrius posa en funcionament una nova App mòbil pensada perquè la ciutadania pugui informar-se de tot el que té a veure amb l’Ajuntament, així com simplificar la comunicació d’incidències o la gestió de tràmits amb l’administració.

L’aplicació ja està disponible a Play Store i a Apple Store, on es pot aconseguir de forma gratuïta. Només cal cercar ‘Ajuntament de Dosrius’ i descarregar-la. (També escanejant el codi QR de la fotografia).

Aquesta nova eina de comunicació permetrà a la ciutadania consultar comunicats, notícies, activitats d’agenda i el tauler d’anuncis de l’Ajuntament. També facilita informació sobre què fer al municipi (llocs d’interès, on menjar, què veure, on dormir o quines rutes passen per Dosrius), quins són els contactes dels espais municipals (casals, deixalleria, equipaments esportius i educatius...) així com dels comerços del poble. Per últim també pretén millorar la relació amb l’administració i dóna accés a la seu electrònica, a la bústia per comunicar incidències i als tràmits amb l’Ajuntament (formular una instància, demanar cita prèvia).

Darrera actualització: 16.11.2021 | 16:45