La Diputació farà treballs de desbrossament i tala a les carreteres de Dosrius

Dimecres, 25 de gener de 2017 a les 00:00

Els treballs duraran aproximadament dues setmanes i s’emmarquen en la petició de manteniment sol·licitat per l'Ajuntament de Dosrius.

En els propers dies la Diputació de Barcelona iniciarà les feines de desbrossament i tala d’alguns arbres a les carreteres BV-5101 i B-510 i tindran una durada aproximada de dues setmanes. Aquestes feines s’efectuen com a part del manteniment per evitar possibles incidents provocats principalment pels pins, en casos de fortes ventades o nevades. La intenció és talar tots aquells pins, i alguns plàtans, situats en zona de domini públic que estiguin envaint la carretera o que estiguin molt desplomats. Pel que fa a la resta de vegetació es realitzarà una esporgada.

El Ple Municipal de Dosrius celebrat el dia 25 de febrer de 2016 va aprovar, per unanimitat de tots els regidors, una proposta conjunta per sol·licitar a la Diputació de Barcelona algunes millores de les carreteres de Dosrius. En el document aprovat hi figuren les peticions de neteja i millora de talussos, fent especial incidència a una sèrie de pins que presentaven molta inclinació.

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:05