La caldera de biomassa de Dosrius estarà en funcionament al mes de maig

Dimarts, 4 d'abril de 2017 a les 00:00

L’alcalde i el regidor d’urbanisme visiten les obres d’instal·lació amb els tècnics municipals i de la Diputació de Barcelona.

La caldera de biomassa que subministrarà aigua calenta a l’Escola Castell de Dosrius i al Pavelló de Dosrius estarà en funcionament al proper mes de maig, segons ha confirmat l’empresa adjudicatària del contracte. A data d’avui la sala de màquines i la sitja ja estan construïdes i s’està realitzant la instal·lació de la caldera, l’acumulador i la connexió de la xarxa de calor.

El passat divendres 31 de març, alguns tècnics de l’Oficina de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals (Àrea de Territori i Sostenibilitat) de la Diputació de Barcelona varen visitar les obres, acompanyats per l’alcalde de Dosrius, Marc Bosch, pel regidor d’urbanisme, Joan Serra, i l’enginyer municipal, per tal de certificar la correcta execució de les obres.

La Diputació de Barcelona ha otorgat una subvenció de 80.000€ per aquest projecte. La resta es finançarà mitjançant un contracte de serveis que tindrà una durada de sis anys amb l’empresa Energrup Bio-Renovables SL, per 26.494,29€ IVA exclòs anuals. El contracte preveu l’amortització de la caldera de biomassa, el subministrament d’energia i el seu manteniment.

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:08