El 21 de maig Dosrius viurà un cap de setmana molt “animal”!

Divendres, 12 de maig de 2023 a les 10:00

Can Torras acollirà la segona Fira Animalista, una nova campanya de cens d’animals i una desfilada canina.

El pròxim diumenge 21 de maig els animals seran els grans protagonistes a Dosrius. I és que aquell dia la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament impulsarà tres grans esdeveniments oberts a tota la població que tindran als més peluts de la casa com a estrelles. Tot plegat, es durà a terme a la zona del parc de Can Torras de 10 a 14 h.

La primera activitat que se celebrarà serà la segona edició de la Fira Animalista amb la participació de diferents entitats, comerços i associacions animalistes locals i provinents de diferents punts del territori.

A més, totes i tots els assistents també podran participar d’una nova campanya gratuïta per als cens d’animals. El 21 de maig tots els veïns i veïnes que ho desitgin podran inscriure o donar de baixa sense cap cost les seves mascotes (gossos, gats i fures) al cens municipal. Per a fer el tràmit serà imprescindible presentar la cartilla de vacunació (on ha de constar el xip) o l’animal a censar. En aquest sentit, cal recordar que el cens de gossos, gats i fures és obligatori. La campanya, doncs, té com a objectiu actualitzar el cens i facilitar que es puguin fer altes, baixes i comprovacions sense necessitat de desplaçar-se a l’Ajuntament. 

I, finalment, el 21 de maig també tindrà lloc la dissetena edició de la desfilada canina de la protectora Amics dels Animals de Dosrius

L’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a prendre part de l’esdeveniment i recorda que durant aquesta jornada no estarà permesa en cap cas la venda d’animals. Així, l’objectiu d’aquesta fira és únicament i exclusiva donar a conèixer a la població les protectores, santuaris i associacions animals i la tasca de protecció que duen a terme a casa nostra i arreu del territori. 
 

Darrera actualització: 12.05.2023 | 11:44