Campanya d'entrega de saques reutilitzables per a la recollida de restes vegetals

Divendres, 15 de setembre de 2023 a les 08:00

Aquestes saques estan destinades a la recollida vegetal de cada parcel·la, procurant d'aquesta manera substituir les bosses convencionals de plàstic.

L’Ajuntament de Dosrius ha començat al nucli de Canyamars la campanya d’entrega de saques reutilitzables per a la recollida de restes vegetals. Aquestes saques estan destinades a la recollida vegetal de cada parcel·la, procurant d'aquesta manera substituir les bosses convencionals de plàstic.

Aquestes saques estan pensades per a funcionar igual que les bosses convencionals. Així, s’hi poden dipositar restes vegetals de mida petita i tipus no llenyós com ara gespa, fullaraca, restes de plantes, flors... Els principals avantatges que tenen aquestes bosses reutilitzables són que:  

  • Es poden apilar fàcilment i quan estan buides no ocupen pràcticament espai.
  • La capacitat és la mateixa que les bosses de plàstic utilitzades fins ara.
  • La seva forma i les nanses que inclouen simplifiquen el seu maneig i les fan més segures.
  • Són respectuoses amb el medi ambient. El material és 100% reciclable.

A l'hora d'entregar aquestes saques plenes s'haurà de sol·licitar la seva recollida als telèfons 937 996 280 o 681 229 554. També s'haurà de tenir en compte que només es permet l'entrega d'un total de sis unitats siguin saques, bosses o les dues conjuntes. Les sis primeres saques seran a cost zero; mentre que la resta tindran un preu de 3,80€ (es cobraran a l'Ajuntament). 

L’entrega de les saques es duu a terme a l’Ajuntament; i per a recollir-les s'ha de presentar el rebut de les escombraries. En el cas que sigui un familiar o amic qui les reculli, s'haurà d'entregar una acreditació, a més del rebut de les escombraries. 


 

Darrera actualització: 13.09.2023 | 12:42