Viu la Festa Major de Dosrius del 26 al 29 d’agost

Dilluns, 23 d'agost de 2021 a les 13:00

Com a única novetat respecte el programa d’activitats original, en el sopar popular del 26 d’agost no es podrà portar menjar de casa ni consumir a la via pública. Recupera l'entrevista que Dosrius Ràdio fa a Alba Ribas i Alba Pascual, membres de la Comissió de Festes de Dosrius.

Després de l’èxit participatiu i organitzatiu de la Festa Major de Canyamars, celebrada del 29 de juliol a l’1 d’agost, aquest final de mes Dosrius agafa el relleu festiu al poble per a oferir a tots els veïns i veïnes un nou programa d’actes lúdic.

La Festa Major de Dosrius tindrà lloc del 26 al 29 d’agost amb diferents propostes adaptades a les mesures de seguretat i a les restriccions vigents per a evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. El programa d’activitats -que es pot descarregar en aquest enllaç- ha estat possible gràcies al treball conjunt entre l’Ajuntament i la Comissió de Festes de Dosrius i estarà sotmès en tot moment a l’evolució de la pandèmia.

Així, respecte el programa d’activitats original es mantenen totes les propostes previstes inicialment i l’única modificació afectarà al sopar popular de dijous 26 d'agost; on no es podrà portar el sopar de casa ni consumir al carrer d'acord amb la normativa dictada pel PROCICAT, que prohibeix el consum de begudes i aliments en espais públics. Totes aquelles persones que vulguin prendre part del sopar popular ho hauran de fer als diferents establiments autoritzats.

A més, respecte al programa original també s'han produït dos canvis més en la programació:

  • Gimcana Esplai (27 d’agost): l’activitat, que tindrà lloc a les 18 h, es trasllada a l’Escola Castell de Dosrius (carrer 1 d’Octubre).
  • Missa (29 d’agost): la cerimònia canvia d’hora i se celebrarà a les 11 h.

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, anima els veïns i veïnes a gaudir de la Festa Major i explica que els actes del programa són una mica diferents d’altres anys, hem volgut ser prudents i assegurar-nos que els podríem celebrar, que ens podríem retrobar, que podríem compartir espais del poble. Potser no podrem ballar, però ens podrem saludar i explicar-nos com estem i com ens sentim.

Entre les activitats que se celebraran en el marc de la Festa Major de Dosrius enguany destaca un tobogan aquàtic, el sopar popular, el concurs de carrers engalanats, un monòleg del Sr. Bohigues, teatre infantil, gimcanes, una festa del foc, un concert de versions amb Banda Neon, zumba, un partit d’homenatge a Jaume Picañol, el 13è Torneig Fermí Muñoz, el concert de Moby Dixie, l’actuació de Pep Lladó, un missa o havaneres.

Darrera actualització: 23.08.2021 | 13:59