Vine a gaudir d’una sortida pre-nadalenca al poble de Nadal de El Barcarès

Dijous, 7 de novembre de 2019 a les 00:00

L’excursió tindrà lloc el dijous 12 de desembre i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament, a partir de l’11 de novembre, a l’Ajuntament o trucant al telèfon 93 791 80 14.

Després de l’èxit de la jornada al Delta de l’Ebre, on els participants van poder conèixer de primer mà l’hàbitat aquàtic més important del Mediterrani, l’àrea de Gent Gran de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Dosrius ofereix als veïns i veïnes una nova excursió en el marc del programa d’activitats d’”Els Localets”.

Es tracta d’una sortida fins a la comarca del Rosselló, a la Catalunya Nord, per a visitar el poble de El Barcarès, antigament conegut com a Port de Sant Llorenç. L’activitat tindrà lloc el dijous 12 de desembre i tindrà un marcat to pre-nadalenc. I és que el recorregut té com a objectiu gaudir de l’estètica nadalenca encisadora que llueix aquest municipi durant el Nadal.

L’excursió té un preu de 46€ (no inclou l’esmorzar) i l’horari de sortida serà a les 10 h des de Canyamars, a les 10.15 h des de Can Massuet del Far, i a les 10.30 h des de Dosrius; mentre que la tornada a casa és prevista entre les 21.30 h i les 22 h. En aquest sentit, la sortida es durà a terme en un horari més tardaner del que és habitual per tal que l’arribada a El Barcarès coincideixi amb l’encesa de la il·luminació nadalenca.

L’itinerari de l’excursió inclourà una parada a la Jonquera per a fer un cafè, una visita al centre comercial “Gran Jonquera”, el dinar i l’arribada al poble de Nadal de El Barcarès.

Darrera actualització: 07.11.2019 | 09:11