Tretzena edició del Concurs Literari Esteve Albert

Dimarts, 17 de maig de 2022 a les 08:00

Les propostes es poden enviar fins el 10 de juny. 

Enguany arriba una nova edició -la tretzena- del Concurs Literari Esteve Albert; un certamen popular impulsat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Dosrius i ja plenament consolidat al municipi, que en poc més d’una dècada ha esdevingut una referència per a tots els veïns i veïnes.

El consistori ha publicat les bases de la convocatòria d’aquest 2022 on hi són convidades a participar totes aquelles persones que ho desitgin. En aquest sentit, les obres que optin al certamen poden ser de temàtica lliure, en català, i els treballs s’hauran de presentar abans del 10 de juny al consistori. 

El veredicte del jurat es farà públic el 2 de juliol i els premis seran lliurats aquell mateix dia en un acte públic. Les bases del concurs i els requisits es poden consultar a través del següent enllaç. En aquest sentit, novament els premiats del certamen local seran seleccionats per participar a la XXXIX Mostra Literària del Maresme.

El concurs té com a objectiu fomentar l’escriptura i la lectura entre la població. Així, el certamen està dividit en dues modalitats –prosa i poesia- i en un total de cinc categories segons grup d’edat: grup A (de 6 a 8 anys), grup B (de 9 a 11 anys), grup C (de 12 a 14 anys), grup D (de 15 a 18 anys) i grup E (de 19 en endavant). A més, en aquesta tretzena edició el consistori també farà entrega de premis extraordinaris de microrelats i de relats breus, en prosa o poesia, per a persones amb discapacitat intel·lectual.
 

Darrera actualització: 16.05.2022 | 15:03