Tota la informació de les associacions i entitats locals a només un click!

Dilluns, 19 d'abril de 2021 a les 08:00

L’Ajuntament ha posat en marxa al web municipal el nou Portal d’Entitats i Associacions, des d’on es pot consultar l’agenda d’activitats i informació de totes les associacions o formalitzar tràmits amb l’administració.

Les entitats i associacions de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far estan d’enhorabona! I és que l’Ajuntament ha habilitat al web municipal www.dosrius.cat un nou espai, el Portal d’Entitats i Associacions, des d’on qualsevol organització de la vila o veí i veïna pot consultar de forma ràpida, centralitzada i àgil tots els continguts i tota la informació actualitzada referent a les entitats locals.

El Portal d’Entitats i Associacions es pot consultar a través del següent enllaç i també s’hi pot accedir fàcilment amb només un click a través del baner ubicat a la columna esquerra de la pàgina principal del web www.dosrius.cat.

Què s’hi pot consultar al Portal d’Entitats i Associacions? 

  • Agenda mensual de tots els actes de les associacions.
  • Agenda de les competicions de les entitats esportives.
  • Informació de totes les entitats, classificades per tipologia.
  • Accés a la instància genèrica.
  • Formularis d’inscripció al Registre d’Entitats Municipals.
  • Informació (bases, convocatòria...) i formularis per a sol·licitar subvencions.

 A més, també s’està treballant per a incorporar pròximament els següents continguts:

  • Formularis per a sol·licitar material, locals...
  • Resum de tot el necessari per a la creació d’una nova entitat o associació.

La col·laboració de les entitats i associacions és imprescindible!

Des de l’Ajuntament de Dosrius també es vol fer una crida a les entitats locals a col·laborar per a mantenir actualitzat el portal. En aquest sentit, el consistori traslladarà pròximament a les diferents associacions un qüestionari on hauran d’indicar les dades que volen que figurin al Portal d’Entitats i Associacions (nom de l’entitat, telèfon de contacte, adreça, nom del representant, xarxes socials, breu descripció de les activitats, logotip...).

Al mateix temps, les entitats i associacions locals també caldrà que informin i traslladin a l’Ajuntament el seu calendari mensual d’actes per tal de nodrir l’agenda d’activitats del portal.

Darrera actualització: 16.04.2021 | 14:34