Tot a punt per al desplegament del nou sistema de recollida de residus

Dijous, 4 de gener de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament convida els veïns i veïnes a participar de tres xerrades informatives obertes a tota la població on s’explicaran els detalls i els objectius del nou servei de recollida porta a porta de Dosrius i del servei d’àrees completes de contenidors a Can Massuet  i Canyamars. Està previst que els nous models es posin en marxa a partir del proper mes de febrer.

L’Ajuntament de Dosrius dóna el tret de sortida aquest any 2018 a un dels projectes més estratègics del mandat en termes de sostenibilitat i protecció mediambiental i d’aposta per nous models d’optimització del serveis que s’ofereixen als veïns i veïnes. Així, a partir del proper mes de febrer, el consistori posarà en marxa el nou model de recollida i gestió de residus urbans als nuclis de Dosrius, Can Massuet i Canyamars.

El nou model dóna compliment a l’Ordenança municipal de recollida de residus i al conveni signat amb el Consell Comarcal del Maresme, i preveu la implementació al municipi de dos serveis de recollida de residus diferenciats: un servei de recollida porta a porta al nucli de Dosrius i un servei d’àrees completes de contenidors a Can Massuet i Canyamars.

Ambdós models tenen com a objectius millorar les dades de reciclatge al municipi i de recollida selectiva, optimitzar el servei que es presta als ciutadans, abaratir els costos de la recollida i combatre de forma efectiva els abocaments il·legals de residus, restes vegetals i voluminosos a la via pública.

Xerrada informativa sobre el servei de recollida porta a porta al nucli de Dosrius

Amb el propòsit d’implicar la ciutadania i presentar i donar a conèixer els nous serveis de recollida de residus, l’Ajuntament convida tots els veïns i veïnes a participar al llarg d’aquest mes de gener de tres xerrades informatives obertes a tota la població.

La primera d’elles tindrà lloc dijous 18 de gener, a partir de les 19 h., a la Sala de Plens del consistori. Durant la sessió s’explicarà als assistents el model de recollida de la brossa porta a porta que s’implementarà al nucli de Dosrius, així com la retirada dels contenidors del carrer. Els participants, a més, podran recollir gratuïtament un rotlle de bosses per a les restes de jardí i un cubell per a la cuina.

Sessions explicatives sobre les àrees completes de contenidors de Can Massuet i Canyamars

Finalment, en el cas del nou servei d’àrees completes de contenidors a Can Massuet i Canyamars, el model es presentarà públicament als veïns i veïnes d’aquests dos nuclis els dies 19 (Can Massuet) i 26 de gener (Canyamars). Ambdues sessions, obertes a tota la població, es duran a terme a les 19 h. al Casal del Far-Covasa (divendres, 19 de gener) i al Casal de les Cotxeres (divendres, 26 de gener). Els assistents, a més, tindran la possibilitat d’adquirir gratuïtament un rotlle de bosses per a les restes verdes de jardí.

Consulta aquí tota la informació sobre el model de recollida port a porta a Dosrius.

Consulta aquí tota la informació sobre les àrees de contenidors a Can Massuet i Canyamars.

Darrera actualització: 04.01.2018 | 11:08