Tot a punt per a l’inici de les obres de construcció del nou edifici de l’Institut Els Roures

Dilluns, 6 de febrer de 2023 a les 00:00

El nou equipament comptarà amb dues línies d’ESO i s’ubicarà als terrenys de Can Batlle.

El pròxim dilluns 13 de febrer és previst que la Generalitat de Catalunya doni el tret de sortida als treballs de construcció del nou edifici de l’Institut Els Roures, que tindran una durada aproximada de 10 mesos i que representaran una inversió total superior als cinc milions d’euros. 

Aquesta setmana, abans que comenci l’actuació, l’Ajuntament de Dosrius ha mantingut una reunió de coordinació amb totes les parts implicades en aquest projecte. 

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, destaca que “la comunitat educativa de l’institut feia molt temps que reclamava la necessitat de comptar amb un nou edifici. I per fi, en breu posarem ja la primera pedra d’aquest projecte que és fruit de molts anys de treball per part de l’Ajuntament i la Generalitat i que permetrà als alumnes, professorat i famílies del centre comptar amb un equipament de primer nivell amb tots els recursos i eines necessàries”.

Així, el nou edifici comptarà, entre d’altres, amb vuit aules d’ESO; aules de música, plàstica i audiovisuals, complementaries, de desdoblament i de reforç; una biblioteca; un laboratori; una aula-taller; lavabos adaptats per a professorat i alumnes; una sala gran de gimnàs; escenari; magatzems; vestidors; ascensor; cafeteria-menjador; aula per a l’AMPA; sala de professorat; àrea de secretaria, consergeria i cap d’estudis...

En aquest sentit, l’obra de construcció es durà a terme d’acord amb els nous criteris pedagògics de construccions escolars que el Departament d’Educació ha treballat amb el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, que han servit per dissenyar l’edifici.
 

Darrera actualització: 07.02.2023 | 15:25