Tornen els tallers de Taitxí terapèutic i Txikung a Dosrius

Divendres, 16 de febrer de 2024 a les 00:00


L’activitat anirà a càrrec dels Localets i per a participar-hi cal inscriure’s fins al 29 de febrer a l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Dosrius i els Localets impulsen una nova activitat setmanal. Es tracta del taller terapèutic de taitxí i txikung, que consisteix a combinar la disciplina del txikung amb la pràctica de les formes del taitxí.

Les sessions començaran al 6 de març i es faran cada dimecres de 9.45 a 10.45 h a la zona esportiva de Can Massuet. Per a participar-hi cal inscriure’s presencialment a l’Ajuntament abans del 29 de febrer. Les places són limitades.

El taller de taitxí i txikung consistirà a fer diferents exercicis amb les pertinents explicacions, amb l’objectiu de donar els coneixements i les eines necessàries a la gent que assisteixi per poder practicar aquestes disciplines tanefectives a diferents nivells.

Els fonaments del txikung troben el seu origen fa més de 3.000 anys i formen part de la medicina tradici­onal xinesa. És un art terapèutic que s’utilitza per mantenir la salut, per augmentar la vitalitat i prevenir o curar malalties a partir d’exercicis posturals i de moviments harmònics i suaus que integren el cos mitjançant la respiració i la ment atenta.

Segons l’Organització Mundial de la Salut, el txikung destaca per “la millora de l’energia vital del cos, així com la millora en la circulació i la funció immunològica”.

Darrera actualització: 16.02.2024 | 14:31