Suma’t a la campanya contra la violència masclista

Dimecres, 13 de novembre de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Dosrius fa una crida a veïns i veïnes, entitats i comerços a sumar-se a la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones i a participar activament de les diferents accions que es duran a terme.

Aquest mes de novembre, l’Ajuntament de Dosrius desplegarà l’onzena edició de la campanya contra la violència masclista. I ho farà coincidint amb la celebració el pròxim dilluns 25 de novembre del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones.

Ciutadania, entitats i comerços tindran un paper central al llarg de la campanya

Conscient de la importància de potenciar i fer arribar arreu del municipi el missatge d’aquesta jornada, el consistori convida els veïns i veïnes, el teixit associatiu i els comerços locals a implicar-se activament en la iniciativa i a fer visible un clam enèrgic i col·lectiu cap a qualsevol mostra de violència.

Així, a les entitats se’ls proposa que realitzin activitats al llarg de les pròximes setmanes vinculades a la campanya contra la violència masclista i que facin arribar les seves propostes a l’Ajuntament per tal que se’n pugui fer difusió.

Als establiments comercials, se’ls emplaça a penjar als seus aparadors elements que facin esment al Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones durant la setmana del 25 al 30 de novembre. En aquest sentit, per a aquells comerços que ho desitgin el consistori els hi podrà proporcionar el llaç oficial de la campanya per a que en puguin fer difusió.

I finalment, als veïns i veïnes se’ls convida a plasmar els seus pensaments i reflexions al mural habilitat a les dependències de l’àrea de Serveis Socials i a l’Espai Dona de l’Ajuntament a partir del 18 de novembre.

Ampli programa d’activitats

En paral·lel a aquesta crida a la col·laboració que fa l’Ajuntament, durant el mes de novembre i desembre també s’han programat als centres educatius i arreu del municipi diferents propostes lúdiques i reivindicatives de caràcter gratuït i obertes a tota la població.

 

Darrera actualització: 14.11.2019 | 16:15