S’inicien les obres d’arranjament del carrer Lluís Moret

Dijous, 4 d'abril de 2024 a les 00:00


S’ampliarà amb un pas per a vianants amb una amplada d’1,5 metres, es crearan noves places d’aparcament i es col·locaran nous fanals

L’Ajuntament de Dosrius acaba d’inici les obres d’arranjament del carrer Lluís Moret, que s’inclouen dins el Projecte d’Adequació de la zona. Les obres d’aquest carrer, que comunica el safareig del Comú amb la zona d’equipaments municipals, permetran donar continuïtat a la trama urbana i connectar el casc antic de Dosrius amb la zona d’equipaments municipals de Can Batlle, amb la
piscina, el camp de futbol la cal·listènia, les noves pistes de skate, el nou Institut i la Biblioteca que iniciarà properament les obres de construcció.

A més, el carrer Lluis Moret s’ampliarà amb un pas per a vianants amb una amplada d’1,50 metres a la banda de la Riera de Rimbles. També es crearan 47 noves places d’aparcament dividides en tres zones separades mitjançant gabions i es col·locaran 18 fanals per il·luminar tot el carrer.

Així mateix, al llarg del carrer es col·locaran dues zones de descans equipades amb dos bancs i una paperera cadascuna. Una de les zones ja és existent i la de nova creació es formarà mitjançant el canvi de posicionament d’un segons grup que ara s’ubica en la banda de muntanya.

Darrera actualització: 04.04.2024 | 16:36

Documents

Imatges