Sílvia Garrido inicia un cicle de trobades amb els veïns i veïnes de Can Massuet del Far i de Canyamars

Dilluns, 2 de març de 2020 a les 00:00

A partir del 16 de març l’alcaldessa de Dosrius rebrà, sota cita prèvia, visites de veïns i veïnes de tots dos nuclis per atendre les seves necessitats i interessos.

Promoure la cohesió territorial i aprofundir en el govern obert i la democràcia participativa al municipi són dos dels eixos de treball principals de l’actual equip de govern. Una línia d’acció que aquest 2020 es tradueix en l’impuls d’una nova iniciativa promoguda per l’Ajuntament i encaminada a apropar l’administració local a tota la població.

A partir del dilluns 16 de març l’alcaldessa de Dosrius, Sílvia Garrido, atendrà de forma presencial a Can Massuet del Far i a Canyamars les visites d’aquells veïns i veïnes que vulguin conversar amb la batlle dosriuenca per parlar obertament i de forma serena sobre les inquietuds, preocupacions, opinions i propostes que tinguin al voltant del present i futur d’ambdós nuclis. Les sessions, a la vegada, també són una oportunitat per traslladar de primera mà a la població i debatre els projectes i serveis que s’estan posant en marxa des de l’Ajuntament.

En aquest sentit, Sílvia Garrido destaca que “aquesta iniciativa és una oportunitat excel·lent tant per a l’Ajuntament com per a la població. Per al consistori, perquè ens permet potenciar la participació ciutadana, acostar el nostre dia a dia als veïns i veïnes, seguir trepitjant el carrer i saber com respira el poble a diari”. I apunta que “també ho és per als veïns i veïnes, perquè tenen l’oportunitat d’implicar-se activament en la presa de decisions i de traslladar a l’Ajuntament de forma directa les seves necessitats”.

Com puc sol·licitar una trobada amb l’alcaldessa?

Sílvia Garrido rebrà les visites dels veïns i veïnes de Can Massuet del Far tots els dilluns, d’11 h a 13 h, al Casal de Can Massuet del Far (plaça de can Massuet, s/n); mentre que en el cas de Canyamars, les visites s’atendran tots els dijous, d’11 h a 13 h, al Casal de les Cotxeres (c/ Major, núm. 47).

Per a poder reunir-se amb l’alcaldessa és imprescindible concertar hora prèviament trucant a les oficines municipals, al telèfon 937 91 80 14. Així, aquelles visites que no s’hagin concertat prèviament no seran ateses.

Darrera actualització: 02.03.2020 | 12:57