Ses Majestats substitueixen la tradicional cavalcada de Reis per una recepció reial

Dilluns, 4 de gener de 2021 a les 08:00

El 5 de gener els infants podran lliurar les seves cartes als Reis Mags a Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far. Per fer-ho serà imprescindible demanar cita prèvia a partir del 4 de gener trucant al 663 32 31 64.

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient i l’Ajuntament de Dosrius s’han reunit al llarg de les darreres hores per a planificar l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar al municipi; i després de consultar amb el PROCICAT han acordat conjuntament substituir la tradicional cavalcada de Reis prevista inicialment per una recepció reial a Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far.

Amb aquesta mesura, els Reis Mags i el consistori opten per oferir als veïns i veïnes una alternativa festiva segura i adaptada a les mesures i restriccions establertes per les autoritats sanitàries durant la pandèmia de Covid-19, que aconsellen fer pel 5 de gener cavalcades estàtiques en comptes dels habituals recorreguts de Ses Majestats pels carrers i barris del municipi per tal de reduir al màxim la mobilitat entre els nuclis.

Per a poder arribar a tots els infants el dia 5 de gener, els Reis Mags es distribuiran per als diferents nuclis -cada Rei Mag en un nucli diferent- per a recollir les cartes dels nens i nenes de 18 a 20 h. El Rei Melcior serà a la plaça de Can Massuet del Far; el Rei Gaspar, a la plaça de l’Església de Canyamars; i el Rei Baltasar, a la plaça Can Torre de Dosrius.

Per a poder entregar les cartes a Ses Majestats serà imprescindible reservar cita prèviament. Per fer-ho, caldrà trucar al número de telèfon 663 32 31 64, de 09 a 14 h, a partir de dilluns 4 de gener.

Des de l’Ajuntament, a més, es recorda que totes aquelles persones que assisteixin a la recepció reial hauran de fer ús obligatori de la mascareta, respectar la distància social, mantenir-se dins del grup bombolla i respectar totes les mesures de seguretat i restriccions vigents.

Darrera actualització: 04.01.2021 | 11:23