Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arriben aquest cap de setmana a Can Massuet del Far, Dosrius i Canyamars

Dijous, 2 de gener de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament fa una crida a tots els veïns i veïnes a participar de la Cavalcada de Reis.

La nit més màgica de l’any ja s’aproxima. Aquest diumenge 5 de gener arribaran al municipi Ses Majestats els Reis Mags d’Orient per a portar, un any més, regals i il·lusió a tots els veïns i veïnes.

L’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar està prevista a les 18 h a Can Massuet del Far (avinguda del Far, des del consultori mèdic fins a la plaça Can Massuet), a les 19 h a Dosrius (carrer Salvador Dalí, des del carrer Pau Picasso fins a l’Escola Castell de Dosrius), i a les 20 h a Canyamars (des del carrer Major fins a la plaça de l’Església), on esperen ser rebuts pels infants i les famílies de la vila. I després de la Cavalcada de Reis tindrà lloc la tradicional rebuda institucional a Ses Majestats per part de l’alcaldessa Sílvia Garrido.

L’Ajuntament de Dosrius fa una crida a tots els veïns i veïnes a prendre part de la nit més màgica de tot l’any i agraeix al teixit associatiu local, a Tallers Uris i a tots els participants de la Cavalcada la seva col·laboració i implicació directes en l’organització de l’activitat.

Darrera actualització: 05.01.2020 | 23:44