Resum ple municipal 22/12/2022

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Dosrius va celebrar l’últim Ple municipal ordinari del 2022. La sessió es va celebrar presencialment a la Sala de Plens de l’Ajuntament i la podeu recuperar de forma íntegra en aquest enllaç.

Durant la sessió es va aprovar els esborranys de les actes de la sessió ordinària del 27 d’octubre i la sessió extraordinària i urgent del 30 de novembre. 

S’inicia el debat del primer punt del despatx oficial en el que es vota la inclusió a l’ordre del dia d’una dació de compte com a tema sobrevingut per circumstàncies alienes al Ple municipal. Es vota la inclusió obtenint una majoria absoluta amb els vots a favor del PSC i JxCAT i els vots en contra d’ERC, SDP i LaPAC-CUP. Seguidament es va assabentar a tots els grups municipals de la dació en compte de diversos assumptes de caràcter econòmic i fiscal.

A continuació, es debat la l’aprovació inicial del Pressupost Municipal 2023 el qual s’aprova per majoria amb els vots a favor de PSC i JxCAT i els vots en contra d’ERC, SDP i LaPAC-CUP. Així mateix, ara per unanimitat també es va aprovar l’increment de l’1,5% en els complements dels sous dels funcionaris seguint el que estableix el Reial Decret Llei 18/2022 de 18 d’octubre.

Pel que fa a medi ambient, s’aprova inicialment el DUPROCIM, amb els vots a favor del PSC i JxCAT i les abstencions d’ERC, SDP i LaPAC-CUP.

Seguidament, s’aprova per unanimitat la ratificació del decret de nomenament de persones delegades pel Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme i la moció presentada per ERC i LaPAC-CUP per a la millora del finançament local.

Per últim, s’han debatut els temes sobrevinguts essent tots aprovats per unanimitat a excepció de la resolució a les al·legacions presentades a la modificació d’ordenances fiscals que s’ha aprovat per majoria absoluta amb els vots a favor del PSC i JxCAT i els vots en contra d’ERC, SDP i LaPAC-CUP.

Abans de donar per acabada la sessió es dona pas als precs i preguntes.

Darrera actualització: 16.02.2023 | 14:48