Resum del Ple municipal ordinari del 3 de febrer

Divendres, 4 de febrer de 2022 a les 08:00

La sessió la podeu recuperar de forma íntegra en aquest enllaç

Dijous 3 de febrer l’Ajuntament de Dosrius va celebrar el primer Ple municipal ordinari del 2022. La sessió es va celebrar per via telemàtica i la podeu recuperar de forma íntegra en aquest enllaç. Els acords del plenari també els podeu consultar aquí.

Durant la sessió es va aprovar l’esborrany de l’acta de la sessió ordinària del 23 de desembre de 2021 i es va assabentar a tots els grups municipals de la dació en compte del pla anual de control financer 2022, de la dació de compte al Ple de gener de 2022 de les objeccions d'intervenció, i de la dació de compte al Ple municipal de les sessions de les Juntes de Govern Local i de les Resolucions de l'Alcaldia.

Mentrestant, es va aprovar amb els vots a favor de PSC, JxCAT, SDP i LaPACCUP i l’abstenció d’ERC la modificació del calendari de les festes locals per a l'any 2022; que queden establertes pels dies 18 de març i 26 d’agost. I també va quedar aprovada la revisió i aprovació del Pla normatiu anual municipal 247/2022 amb els vots favorables de PSC i JxCAT i les abstencions d’ERC, SDP i LaPACCUP.

El Ple de l’Ajuntament també va donar llum verda a la resolució del recurs de reposició contra l’aprovació definitiva de les Ordenances Fiscals 2022, amb els vots a favor de PSC i JxCAT i les abstencions d’ERC, SDP i LaPACCUP; i la resolució de les al·legacions al Pressupost municipal 2022, vots favorables de PSC i JxCAT i els vots en contra d’ERC, SDP i LaPACCUP.

D’altra banda, en l’àmbit del medi ambient es va aprovar per unanimitat el plànol de delimitació de les urbanitzacions, els nuclis de població, les instal·lacions situades en terrenys forestals, o en la franja dels cinc metres que els envolta, al terme municipal de Dosrius per la prevenció dels incendis forestals; i el Pla de prevenció d'incendis forestals a Dosrius (nucli urbà), Canyamars (nucli urbà) i Can Massuet del Far.

I finalment, es va presentar un tema sobrevingut: l’acord de modificació de la Ordenança Fiscal reguladora de l’Increment de Valor de Terrenys de Naturalesa Urbana, aprovat amb els vots a favor de PSC i JxCAT i les abstencions d’ERC, SDP i LaPACCUP.
 

Darrera actualització: 21.03.2022 | 13:45