Resum del Ple municipal ordinari del 28 d’octubre

Divendres, 29 d'octubre de 2021 a les 08:00

La sessió la podeu recuperar de forma íntegra en aquest enllaç.  

Dijous 28 d’octubre l’Ajuntament de Dosrius va celebrar el Ple municipal ordinari. La sessió es va celebrar per via telemàtica i la podeu recuperar de forma íntegra en aquest enllaç. Els acords del plenari també els podeu consultar aquí

Durant la sessió es va aprovar l’esborrany de l’acta de la sessió ordinària del 30 de setembre de 2021 i es va assabentar a tots els grups municipals de diverses dacions de compte corresponents al despatx oficial de la sessió. 

Seguidament, ple que fa als serveis econòmics, es va aprovar per unanimitat l’aprovació inicial de la modificació de crèdit 19/2021 i l’acord de modificació de les Ordenances Fiscals reguladores dels tributs municipals.  

El Ple de l’Ajuntament també va donar llum verda a l’acta de delimitació del municipi amb Sant Andreu de Llavaneres.  

En aquest punt, l’alcaldia modifica l’ordre dia i  es passen a debatre els temes sobrevinguts abans de los mocions presentades pels grups municipals.  

El tema sobrevingut aprovat per majoria absoluta (PSC, JxCAT i ERC voten a favor i SDP i LaPACCUP s’abstenen) és l’aprovació de la modificació de crèdt 21/2021 per asfaltar carrers a la urbanització de Sant Carles.  

Finalment, abans d’acabar la sessió amb el torn de precs i preguntes que es pot veure de manera íntegre a la vídeo-acta de la sessió, els grups municipals d’ERC, SDP i LaPACCUP, decideixen deixar sobre la taula la moció que havien presentat referent a fer el pagament d’impostos estatals a l’Agència Tributària de Catalunya (ATC). 

Darrera actualització: 25.03.2022 | 14:52