Resum del Ple municipal ordinari del 20 de gener de 2021

Dijous, 21 de gener de 2021 a les 08:00

La sessió la podeu recuperar de forma íntegra en aquest enllaç. 

En data 20 de gener de 2021 l’Ajuntament de Dosrius va celebrar sessió extraordinària i urgent del Ple municipal. La sessió es va celebrar per via telemàtica i la podeu recuperar de forma íntegra en aquest enllaç. Els acords del plenari també els podeu consultar aquí

La sessió va servir per procedir a realitzar el sorteig per la designació dels càrrecs de les meses electorals a constituir el proper dia 14 de febrer de 2021, per les eleccions al Parlament de Catalunya. 

El sorteig es va realitza utilitzant una aplicació informàtica que selecciona de forma aleatòria entre els electors del cens, a les persones que han de formar part de la mesa electoral com a presidents i vocals, titular i suplents de les meses electorals del municipi de Dosrius. 

L’ajuntament notificarà als interessats el resultat del sorteig i realitzarà tramesa dels membres titulars i suplents de les meses  a la Junta Electoral de Zona. 

Per a qualsevol consulta o dubte podeu adreçar-vos a l’Ajuntament de Dosrius, per via telefònica (937918014) o mitjançant sol·licitud a la seu electrònica (https://www.dosrius.cat/lajuntament/seu-electronica/). 

Darrera actualització: 25.03.2022 | 14:25