Quinzena edició del Concurs Literari Esteve Albert

Dimarts, 2 d'abril de 2024 a les 00:00


Les propostes es poden enviar fins al 7 de juny. 

Arriba una nova edició -la quinzena- del Concurs Literari Esteve Albert; un certamen popular impulsat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Dosrius i ja plenament consolidat al municipi, que en poc més d’una dècada ha esdevingut una referència per a tots els veïns i veïnes.

El consistori fa pública la convocatòria d’aquest 2024 on hi són convidades a participar totes aquelles persones que ho desitgin. En aquest sentit, les obres que optin al certamen poden ser de temàtica lliure, en català, i els treballs s’hauran de presentar abans del 7 de juny al consistori. 

El veredicte del jurat es farà públic el 6 de juliol i els premis seran lliurats aquell mateix dia en un acte públic. Les bases del concurs i els requisits es poden consultar a través del següent enllaç. En aquest sentit, novament els premiats del certamen local seran seleccionats per participar a la Mostra Literària del Maresme edició XLI.

El concurs té com a objectiu fomentar l’escriptura i la lectura entre la població. Així, el certamen està dividit en dues modalitatsprosa i poesia- i en un total de cinc categories segons grup d’edat: grup A (de 6 a 8 anys), grup B (de 9 a 11 anys), grup C (de 12 a 14 anys), grup D (de 15 a 18 anys) i grup E (de 19 en endavant). També farà entrega de premis extraordinaris de microrelats i premis extraordinaris de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Darrera actualització: 02.04.2024 | 17:20