Pròximament arribaran a Dosrius connexions mòbils més ràpides i millor cobertura amb el desplegament del 4G i 5G

Dimecres, 26 d'octubre de 2022 a les 11:00

La nova tecnologia permetrà als veïns i veïnes gaudir de serveis de dades mòbils d’alta velocitat, millorarà la cobertura en l’interior d’edificis i ampliarà l’extensió geogràfica.

Els principals operadores de telefonia mòbil han anunciat que pròximament realitzaran a Dosrius el procés d'implantació dels serveis de telefonia mòbil de nova generació 4G i 5G sobre les bandes de 800 i 700 MHz, respectivament, el que permetrà als veïns i veïnes gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i més extensió geogràfica.

A més, aquestes xarxes arriben per millorar la velocitat de connexió a internet, serveis de televisió, vídeo i música sota demanda, així com desenes de nous serveis que veuran la llum els propers anys per aprofitar el gran potencial de la tecnologia.

La prestació dels serveis mòbils en aquestes bandes de freqüència pot comportar l'aparició de determinades afectacions a la recepció del senyal de TDT, ja que s'utilitzaven anteriorment per al servei de televisió. 

Amb tot, per garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la televisió digital terrestre (TDT), Llega700 és l'entitat posada en marxa pels operadors per solucionar qualsevol afectació a la recepció del senyal de televisió. Així, s’ha ha habilitat un telèfon d'atenció gratuït -el 900 833 999- al qual poden recórrer tots els usuaris i usuàries que necessitin sol·licitar l'actuació a les seves instal·lacions per solucionar les afectacions i, així, es pugui restablir el servei TDT amb total normalitat.

Per a més informació també podeu consultar el web www.llega700.es.
 

Darrera actualització: 24.10.2022 | 14:08