Policia Local i Mossos d’Esquadra traslladaran als veïns consells de seguretat per a prevenir robatoris en domicilis

Dijous, 20 de febrer de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament i els cossos policials organitzen el 6 de març una xerrada informativa amb l’objectiu de fer arribar a la població les principals mesures preventives que cal tenir en compte, així com la importància de la col·laboració ciutadana.

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius acollirà divendres 6 de març, a partir de les 18 h, una xerrada informativa sobre els principals consells de seguretat davant de robatoris a l’interior dels domicilis. La sessió anirà a càrrec de la Policia Local i del cos de Mossos d’Esquadra i compta amb la col·laboració del consistori.

L’objectiu principal d’aquesta trobada, oberta a tota la ciutadania, és incidir en el paper clau que desenvolupa la col·laboració ciutadana en l’agilització de la tasca i la resposta policial i en la detecció i prevenció de possibles casos de robatori.

La xerrada informativa s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de nodrir amb noves actuacions de sensibilització ciutadana el pla d’accions executat per la Policia Local i els Mossos d’Esquadra sobre el territori per tal de detectar i prevenir els robatoris.

Consells per evitar robatoris a domicilis

Què fer després de ser víctima d’un robatori a domicili

Darrera actualització: 20.02.2020 | 15:40