Plataforma per presentar impediments per formar part d’una mesa electoral per les Eleccions al Parlament Europeu

Dimarts, 14 de maig de 2024 a les 00:00


Les Juntes Electorals de Zona disposen d'una aplicació perquè el ciutadà pugui presentar l'excusa per la seva designació per integrar les meses electorals.

L’Ajuntament de Dosrius informa que la Junta Electoral de Zona disposa d’una plataforma adreçada a la ciutadania per tal de facilitar la presentació d’excuses i impediments en cas de ser designat per a formar part d’una mesa electoral.

Es pot accedir a la plataforma a través d’aquest enllaç i per poder utilitzar-la cal disposar d’una adreça de correu electrònic, tenir en nomenament en format JPG o PDF, disposar de la documentació acreditativa de la vostra excusa en PDF o JPG i d’un sistema d’acreditació de la vostra identitat digital. En cas d’actuar com a representant d’una altra persona, cal disposar d’autorització en format PDF o JPG.

La presentació d’excusa no implica que la Junta Electoral de Zona l’accepti. Caldrà esperar a rebre la notificació de la resolució sobre aquesta. Aquest tràmit també és possible fer-lo de forma presencial a l’Ajuntament de Dosrius en horari d’oficina.  

 

Darrera actualització: 14.05.2024 | 16:03