Pilots vinguts d’arreu de Catalunya es donen cita a Canyamars

Dimarts, 22 d'octubre de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament felicita el Motoclub Canyamars, i als familiars, amics i voluntaris que van col·laborar en l’organització de les 2 Hores Resistència Terra, per l’èxit de participació i organització assolit en aquest esdeveniment.

Canyamars -bressol formatiu de grans pilots i seu d’importants esdeveniments esportius- i la disciplina del motor mantenen més viu que mai el fort vincle que els uneix des de fa anys. I la millor mostra és l’excel·lent estat de salut que van demostrar el cap de setmana del 12 i 13 d’octubre les 2 Hores Resistència Terra.

Després de la suspensió de la prova l’any 2018 com a conseqüència de les inclemències meteorològiques, enguany, aquesta competició de gran tradició al municipi i a tot el territori va tornar amb les energies renovades per a commemorar la seva dissetena edició de la mà del Motoclub Canyamars. I ho va fer, amb l’assistència d’un destacat contingent de pilots vinguts de diferents punts de Catalunya que van fer gaudir de valent al públic assistent a la pista.

L’organització –que agraeix al senyor Joan Gel la cessió dels terrenys de la Quintana per a poder celebrar la prova- va dissenyar aquest 2019 un programa de competició dividit en cinc categories: júnior, sènior, màster 40, individual i protos; i el gran protagonista de la jornada va ser l’equip JRB de Cabrera de Mar, que va veure com pràcticament tots els seus pilots van pujar al podi. A més, l’altra nota destacada de la cita va ser la presència de tres pilots femenines i una moto clàssica de la cèlebre marca Montesa.

L’Ajuntament de Dosrius posa en valor la tasca del Motoclub Canyamars per fer possible un nou èxit de participació i d’organització de les seves competicions i felicita a tots els guanyadors i participants de la prova.

Darrera actualització: 23.10.2019 | 11:33