Oberta la convocatòria d'ajuts de lloguer per a persones majors de 65 anys

Divendres, 19 de març de 2021 a les 11:00

Totes aquelles persones que necessitin suport per a fer el tràmit poden adreçar-se a la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Dosrius, demanant cita al telèfon 93 791 80 14 (ext. 4) o enviant un correu electrònic a serveissocials@dosrius.cat.

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Dosrius informa que fins el 30 d’abril està obert el termini de presentació de sol·licituds per optar a les subvencions al lloguer d’habitatges, que estan destinades a les persones majors de 65 anys. Les convoca la Generalitat de Catalunya i tenen per objectiu facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a persones de 65 anys o més, evitant el risc d’exclusió residencial.

La quantia mensual de la subvenció es determina per la diferència entre l’import del lloguer que paga la persona arrendatària (que no pot ser més de 800€) i l’import que hauria de pagar (lloguer just). L’import anual de la subvenció serà d’un màxim de 2.400€ i d’un mínim de 240€, depenent del resultat dels càlculs abans exposats, i s’atorga per a l’any de la convocatòria.

Les sol·licituds hauran de presentar-se presencial o telemàticament a través de l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Maresme. Tota la informació relacionada amb el tràmit, així com els formularis la podeu consultar en aquest enllaç.

En aquest sentit, totes aquelles persones que necessitin suport per a fer el tràmit poden adreçar-se a la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Dosrius, demanant cita al telèfon 93 791 80 14 (ext. 4) o enviant un correu electrònic a serveissocials@dosrius.cat.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 00:38