Nova xerrada/taller sobre salut. T’hi esperem!

Divendres, 10 de febrer de 2023 a les 08:00

La sessió tindrà lloc el 2 de març i tractarà sobre els primers auxilis i la RCP. Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 24 de febrer a l’Ajuntament.

La Regidoria de Serveis Socials, Gent Gran i Salut de l’Ajuntament de Dosrius organitza una nova xerrada sobre salut al municipi, que anirà a càrrec de l'Associació de Facultatius Jubilats.

Serà el pròxim dijous 2 de març, a les 16.30 h, al Casal COVASA. Es tracta d’una xerrada oberta a tota la població sobre primers auxilis i RCP. Les places per aquest taller són limitades i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del 24 de febrer a l’Ajuntament.

I aquest taller es complementarà els dies 10 i 24 de febrer amb una doble xerrada adreçada als docents de l’Escola Castell de Dosrius on es tractaran qüestions com els primers auxilis, les RCP i la cadena de supervivència

L’Ajuntament agraeix a tots els professionals de la salut la seva implicació en aquest projecte i convida els veïns i veïnes a participar activament d’aquesta i de les diferents trobades que des de la Regidoria de Serveis Socials, Gent Gran i Salut s’organitzaran.
 

Darrera actualització: 07.02.2023 | 15:35