Nous talls per les obres de la carretera d’accés a Can Massuet

Dimarts, 14 de novembre de 2023 a les 00:00


La carretera de Can Pruna es mantindrà tallada els dies 20, 21 i 22 de novembre de 9 a 17 h i l’accés a Can Massuet es farà des de Can Bordoi.

L'Ajuntament de Dosrius informa que a causa de les obres d’acondicionament de la carretera d’accés a Can Massuet, la carretera de Can Pruna es tornarà a tallar els dies 20, 21 i 22 de novembre (de 9 a 17 h). Mentre duri l’afectació, s’ha senyalitzat un itinerari alternatiu per la carretera de Can Bordoi.

A banda de la circulació amb vehicle privat, també patiran afectacions els autocars escolars. L’entrada a l’escola no estarà afectada, ja que es fa abans de tallar la via, però les sortides del migdia i les de la tarda patiran un lleuger retard (10 minuts) a causa del desviament que hauran de fer per Can Bordoi.

També els autobusos regulars que pugen a Can Massuet patiran un lleuger retard al circular per la carretera de Can Bordoi. El que s’utilitza per a la sortida de l’institut, i que es desplaça entre Can Massuet i Canyamars, podrà circular de manera excepcional per la via principal, gràcies al pas habilitat excepcional de les 15 h,  i no patirà afectacions.

Es preveu que els treballs s’allarguin quatre mesos i que les afectacions en la circulació es repeteixin en diverses ocasions. Per últim, es demana paciència a totes les persones afectades pels talls i s’agraeix la predisposició de tots els veïns.

Darrera actualització: 14.11.2023 | 15:47