Nous avenços en la construcció del nou edifici de l’Institut Els Roures

Dimecres, 3 de març de 2021 a les 08:00

La Generalitat ha tret a licitació el contracte de serveis per a l’assistència tècnica per a la redacció del projecte i execució de les obres.

El projecte de construcció del nou edifici de l’Institut Els Roures segueix avançant amb pas ferm i a bon ritme, i encara aquest primer trimestre de l’any una nova fase decisiva amb l’obertura per part de la Generalitat de Catalunya del procés de licitació del contracte de serveis per a l’assistència tècnica per a la redacció del projecte i execució de les obres.

Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al 24 de març de 2021 i tota la informació sobre el procés de licitació es pot consultar en aquest enllaç. El projecte té un cost total de 5.440.898,45€ (IVA inclòs).

El nou edifici de l’Institut Els Roures comptarà amb dues línies d’ESO i s’ubicarà als terrenys de Can Batlle, de titularitat municipal i que han estat urbanitzats -els treballs van finalitzar el mes de setembre de 2019- per a poder acollir aquest equipament amb totes les infraestructures i recursos necessaris. L’obra de construcció es durà a terme d’acord amb els nous criteris pedagògics de construccions escolars que el Departament d’Educació ha treballat amb el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, que serviran per dissenyar l’edifici.

Antecedents

El Govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar l’abril de 2019 l’encàrrec i la regularització d’encàrrec de diverses actuacions d’infraestructura escolar a realitzar per l’empresa pública Infraestructures de la Generalitat de Catalunya (Infraestructures.cat), que preveia 27 construccions escolars arreu de Catalunya per un import total de 104.700.000 euros, que corresponen a les més prioritàries per al sistema educatiu de Catalunya d’acord amb les necessitats d’escolarització actuals i a mitjà termini.

Darrera actualització: 02.03.2021 | 11:36