"No et quedis a casa! Vine a... Els Localets", noves activitats dels casals

Dimarts, 24 de gener de 2017 a les 00:00

La regidoria de Serveis Socials publica les activitats previstes als casals durant primer trimestre de 2017.

Sota el títol de “No et quedis a casa! Vine a... “Els localets” la regidoria de Serveis Socials ha presentat el programa d’activitats als casals durant el primer trimestre de 2017. Les activitats i tallers estan destinats principalment a la gent gran, però també estan obertes a altres edats.

En el programa hi figuren, com a novetats, Balls en línia, Hipopressius, Marqueteria i Llibre Fòrum; d’altra banda tenen continuïtat activitats com el Gimnàs, Dibuix i pintura, Informàtica per a principiants, Remeis Naturals, Coneix el teu mòbil o tauleta i Això serà cosir i cantar. Aquestes activitats i tallers es portaran a terme en diferents espais municipals com són Les Cotxeres de Canyamars, el Casal de Can Massuet, el Casal de Dosrius, l’Ajuntament Vell o al Pavelló de Dosrius.

A banda de les activitats regulars, dins del primer trimestre de l’any hi ha prevista una sortida a Castellar de N’Hug el dia 22 de febrer, que consistirà en una visita a les Fonts del Llobregat i una calçotada; també hi ha previstes anades al cinema i un concurs de truites.

Les inscripcions s’han de fer a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Dosrius. Podeu consultar el programa en el següent enllaç: https://goo.gl/iSgopo

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:05